Verbouwing woonhuis Utrechtseweg Oosterbeek

Ingrijpende verbouwing van een fantastische woning aan de Utrechtseweg te Oosterbeek. Vanaf het eerste bouwjaar bestond het pand uit 2 afzonderlijke woningen. Met een heldere ingreep wordt het een woning voor 1 gezin.

HKA Deelgebied 1 Herbestemming Schoolgebouw

Herbestemming van voormalige Toneelschool van de kunstacademie tot wooneenheden. Binnen de sterke structuur van het gebouw zijn er grote herenhuizen, starterswoningen en appartementen ontworpen. Voor meer informatie:
www.school6.nl
(in uitvoering)

HKA Masterplan

WINNAAR PRIJSVRAAG GEMEENTE ARNHEM! (inmiddels in uitvoering)
De kunst van het nietsdoen. Bestaande kwaliteiten zijn gebruikt en versterkt. Ontbrekende of mindere kwaliteiten zijn aangepast of verwijderd. Het totale masterplan op basis van veel eisen en wensen van de gemeente Arnhem zijn verwerkt tot een samenhangend geheel. (met Willem Jakobs)

HKA Deelgebied 2, Nieuwbouw

Als onderdeel van het grote herbestemmings- en nieuwbouw plan behelst fase 2 de nieuwbouw van zorggeschikte wooneenheden en het 'afmaken' van het stedenbouwkundige blok middels rijwoningen.

Zorgwoningen Herzorg

Binnen de randen van het bestemmingsplan hebben we de aanvraag succesvol kunnen afronden voor het realiseren van zorggeschikte wooneenheden in de Geitenkamp te Arnhem. Fase 1 behelst de herbestemming van een voormalig schoolgebouw.

Woonhuis Apeldoornseweg

Opdrachtgever: Wendy en Dirk-Jan
Met het verwijderen van de voormalige aanbouw ontstond er ruimte voor een heldere verlenging van de woning. Hierin kan de zolderverdieping met de aanleg van een nieuwe trap ontsloten worden tot een loft-achtige master bedroom. Ramen zorgen voor verrassend licht en uitzicht.

Woonhuis Culemborg

Opdrachtgever: Rinske en Michiel.
Verbouwing van een rijksmonumentale woning in Culemborg. Verbinding tussen tuin en keuken is het hart van het ontwerp geworden. Volledige reorganisatie van de verticale verbindingen heeft een spannend resultaat opgeleverd!

Woonhuis Seytweg

hier alvast de eerste beelden van de prachtige verbouwing aan de Seytweg te Arnhem. Professionele foto's komen later... Met het introduceren van een vide is de tot dan toe lastig te gebruiken souterrain verdieping een waarlijk onderdeel van de woning geworden

Woonhuis Culemborg 2

Verbouwing woonhuis Culemborg. Binnen de contour van de woning is het huis verlengt tot de grens van waar de rommelige aanbouw stond. Met het verlengen is er paradoxaal genoeg gewenste breedte in de woning ontstaan.

Woonhuis Arnoudstraat 2

Dakopbouw woonhuis Arnhem.
Door de mazen van het bestemmingsplan geaccepteerde uitbreiding. Een verrijking voor de bewoners met zicht op park presikhaaf en andere voordelen.

Woonhuis Germaan

Nieuwbouw woning te Elst wordt nu gebouwd. Ruimtes laten zich al lezen als licht en luchtig.

Woonhuis Arnoudstraat

Dakopbouw woonhuis Arnhem.

Woonhuis Germaan

de woning is klaar om bewoond te worden...
Het trappenhuis fungeert als een hart van licht! Het scharnierpunt tussen de verschillende verdiepingen en ruimtes.

Entree Coehoorn College

Opdrachtgever: CoehoornCentraal
binnen het collectief KEET (samenwerking met Willem Jakobs) een verheldering van de nieuwe entree vorm gegeven. De voormalige achter in/uitgang heeft hiermee de status van een hoofdentree gekregen en de mogelijkheid geboden voor ontwikkeling van de ruimteverhuur.

Gildenkwartier Utrecht

Opdrachtgever: Mobilane, Rabo Vastgoed, gemeente Utrecht. Samen met Paul Hakkenberg, toen nog van Mobilane, alle betrokken partijen overtuigd van de waarde van het vergroenen van het hart van Utrecht. Plannen voor gevelgroen, daktuinen en groene kunstwerken in-door.

Bankje Spoorkuil

Simpele constructie van een prachtig parkbankje. Het Tulpenhouten dosse gezaagd deel is verbonden aan een degelijk geplaatste Eikenhouten onderconstructie. Door inventieve detaillering en ontwerp was het mogelijk om 3 bankjes te plaatsen voor een 1-banks-budget.

Uitkijktoren Weusthag, Hengelo

Opdrachtgever: Vrienden van Weusthag, gemeente Hengelo
(met: Willem Jakobs)
Door jury unaniem verklaart als winnaar van de ontwerpwedstrijd voor een uitkijktoren in de Weusthag te Hengelo!

van Spoorkuil naar Spoortuin

Na een succesvolle participatie middag met alle potentiele eigenaren in de Spoorkuil Bottendaal te Nijmegen zijn 3 maanden later de eerste ingrepen opgeleverd. Rol als ontwerper/participatie procesregisseur tussen bewonersinitiatief, gemeente en uitvoerende partij.